Gegevens importeren uit je vorige planner

Wanneer je een nieuwe planner in gebruik neemt hoef je niet weer helemaal opnieuw te beginnen met het invoeren van de team- en lijstgegevens, maar kun je deze met enkele muisklikken importeren uit je vorige planner.

inhoud

Teamgegevens importeren

Klik in je nieuwe planner op het werkblad Formatieoverzicht op de knop ’teamgegevens importeren’ (bovenaan in het toelichtingsvak).

Let op:

  • de oude planner waaruit je de gegevens wilt overnemen, mag niet geopend zijn. Dit geldt ook bij het importeren van de 3 lijsten (zie onderaan).

De gegevens worden vervolgens geïmporteerd en het Formatieoverzicht is nu identiek aan dat van de vorige planner. Ook alle bijbehorende teamlidbladen zijn nu bijgewerkt en weer zichtbaar.

Verdeling arbeidsuren OOP bijwerken
Houd er rekening mee dat bij het OOP zonder lesondersteunende taken (laatste 20 regels) de verdeling van de arbeidsuren (op de teamlidbladen) opnieuw moet worden ingevuld.

 

Lijstgegevens duurzame inzetbaarheid, professionalisering en overige taken importeren

Klik in het toelichtingsvak van één van de drie lijstwerkbladen op de knop ‘Lijsten importeren’ en volg dezelfde procedure als hierboven bij de teamgegevens is beschreven. Bij deze opdracht worden altijd in één keer alle drie de lijsten geïmporteerd.