activeren

Schoolbestelling

licentie per school - eerste bestelling of verlenging licentie
39,90
  • activering schooljaar 2024/2025
  • inclusief ondersteuning
  • up-to-date met de laatste CAO-PO
  • geen andere bijkomende kosten

Bestuursbestelling

licentie per school - eerste bestelling of verlenging licentie
29,90
  • activering schooljaar 2024/2025
  • inclusief ondersteuning
  • up-to-date met de laatste CAO-PO
  • geen andere bijkomende kosten

Hoe activeer je de planner?

Door de planner te activeren kun je op het formatieoverzicht alle teamleden invoeren.
Bestel bovenaan deze pagina een activeersleutel en ga na ontvangst van de activeersleutel in de planner die je wilt activeren naar het eerste werkblad lesurenberekening. Onderaan dit werkblad klik je op de knop planner activeren en vul je op het invoerscherm de activeersleutel in. Let hierbij op hoofdletters en spaties.

   Na activering staat de planner op naam van de school of de vereniging of stichting. Deze naam verschijnt op alle afdrukken en kun je niet wijzigen*. Je kunt de activeercode zo dikwijls als nodig is gebruiken.

*) Als de planner op naam van de vereniging/stichting staat, sla je het bestand van de planner op met je schoolnaam in de bestandsnaam (bijv. TBPO De Klimop 2024-2025.xlsm*. Deze bestandsnaam wordt op alle afdrukken vermeld, zodat altijd te zien is van welke school deze afkomstig zijn.
*Gebruik tussen de jaartallen geen slash, want dat is in een bestandsnaam een verboden teken.

Activeersleutel bestellen

Je kunt bovenaan deze pagina een activeercode bestellen voor één school (schoolbestelling) of voor álle scholen po/so binnen een stichting of vereniging (bestuursbestelling). Je ontvangt de sleutel doorgaans binnen één werkdag.
Bij een schoolbestelling komt de planner op naam van de school en bij een bestuursbestelling op naam van de stichting/vereniging. Bij een bestuursbestelling ontvangt de contactpersoon de activeercode en stuurt deze door naar de aangesloten scholen.

Gegevens uit je vorige planner overnemen

Als je een nieuwe planner in gebruik neemt en je de planner het jaar daarvoor ook al gebruikt hebt, hoef je de teamgegevens en de drie aangelegde lijsten niet opnieuw in te voeren.

De teamgegevens importeer je uit je oude planner door in je nieuwe planner naast het werkblad formatieoverzicht op de importeerknop te klikken en dan verder de instructies te volgen.

De drie lijsten importeer je door in je nieuwe planner op de importeerknop naast één van de drie lijsten te klikken en de instructies te volgen. Het maakt niet uit naast welke lijst je op een knop klikt, want alle drie lijsten worden gelijktijdig geïmporteerd.

Ondersteuning en advies

Als licentiehouder heb je recht op gratis ondersteuning en advies. Je kunt je hulpvraag via het contactformulier versturen, maar in dringende gevallen kun je ook telefonisch contact opnemen. Kijk wel eerst in de handleiding of op de pagina Vragen, of je vraag daar niet al beantwoord wordt.
   Heb je de planner voor het eerst ingevuld en ben je onzeker of alles correct is verwerkt, dan kun je deze ook ter beoordeling insturen. De gegevensbescherming is hierbij uiteraard gegarandeerd.