Bestel hier een activeersleutel 2021/2022

Prijsverlaging planner 2022/2023

Door het toenemend aantal scholen dat de planner gebruikt, kan de prijs voor de schoollicentie 2022/2023 worden verlaagd naar € 39,90 (was € 44,90) en voor de bestuurslicentie naar € 29,90 (was € 34,90) per deelnemende school.

Schoolactivering

licentie per school - eerste bestelling of verlenging licentie
44,90
per jaar *)
 • activering schooljaar 2021/2022
 • schooljaar 2022/2023 verschijnt in oktober 2021
 • inclusief onbeperkte ondersteuning
 • up-to-date met de laatste CAO-PO
 • geen automatische verlenging licentie
 • *) geen bijkomende kosten of BTW

Bestuursactivering

licentie per deelnemende school - eerste bestelling of verlenging licentie
34,90
per jaar *)
 • activering schooljaar 2021/2022
 • schooljaar 2022/2023 verschijnt in oktober 2021
 • inclusief onbeperkte ondersteuning
 • up-to-date met de laatste CAO-PO
 • geen automatische verlenging licentie
 • *) geen bijkomende kosten of BTW

Activeren

Door de planner te activeren kunnen er 100 teamleden OP en 20 teamleden OOP zonder lesondersteunende taken worden ingevoerd en werkt de planner volledig.

Al ingevoerde gegevens blijven na de activering behouden. De activeercode werkt op alle gedownloade planners van het betreffende schooljaar. Zie verder de gebruikersovereenkomst over de voorwaarden van het gebruik.

Activering in volgende schooljaren
De nieuwe planner verschijnt elk jaar rond de herfstvakantie op deze website. Rond de herfstvakantie ontvang je een uitnodiging om je licentie te verlengen.

Gegevens overnemen uit vorige planner
Je kunt vanuit de nieuwe planner de teamgegevens en de drie activiteitenlijsten uit je vorige planner met enkele muisklikken overnemen uit je vorige planner.

Schoolactivering of bestuursactivering schooljaar 2021/2022

Je kunt een activeersleutel bestellen voor één school of voor alle deelnemende scholen binnen een bestuur (‘éénpitters‘ betalen de schoolprijs). De activeersleutel en de factuur worden doorgaans binnen één werkdag toegestuurd.

Schoolactivering € 44,90 *) per jaar
De sleutel is voor één school. Na activering staat de planner op naam van de school.

Bestuursactivering € 34,90 *) per deelnemende school per jaar
De sleutel geldt voor de deeelnemende scholen binnen de stichting of vereniging. Na activering staat de planner op naam van de stichting/vereniging.

Geen abonnement
De licentie wordt niet stilzwijgend verlengd. Geef dus elk jaar je bestelling door. Je ontvangt rond de herfstvakantie een uitnodiging om je licentie te verlengen.

*) Bij bovenstaande prijzen wordt géén extra BTW berekend en er zijn geen andere bijkomende kosten.

Invoer activeersleutel

Na ontvangst van de activeersleutel klik je op het eerste werkblad van de planner (Lesurenberekening) in rubriek H op de knop ‘Activeren’ en op het activeerschermpje na invulling van de sleutelcode vervolgens op de knop ‘Activeer’.

De sleutel bestaat uit de tenaamstelling en 4 groepen van hoofdletters en cijfers. Neem deze inclusief hoofdletters en spaties in de tenaamstelling precies zo over.

De sleutel blijft het hele jaar geldig
Het aantal keren dat de sleutel voor het betreffende schooljaar gebruikt kan worden, is onbeperkt. Dus ook eventuele latere updates kunnen worden gedownload en met de ontvangen sleutel geactiveerd worden.

Neem de activeersleutel precies zo over op het activeerschermpje. Let op de hoofdletters en de spatie links en rechts van het koppelteken. Denk er ook aan dat bij het downloaden of openen van de planner, de eventuele vragen of de inhoud bewerkt en/of ingeschakeld moet worden (in gele regel bovenaan het scherm), bevestigd worden.

Ondersteuning

De meeste inhoudelijke en technische vragen en vragen  worden in de handleiding en op deze website beantwoord. Kom je er niet uit, dan beantwoorden we je vragen per mail of, in dringende gevallen, per telefoon.

 

Print Friendly, PDF & Email

TaakberekeningPO gebruikt alleen cookies voor statistische gegevens over het websitebezoek