planner voor het basisonderwijs
Taakberekening PO

Bestel hier een activeersleutel 2021/2022

Direct naar activering

Voortzetting licentie voor schooljaar 2021/2022 geregistreerde gebruikers 

Activeren

Door de planner te activeren kunnen er 100 teamleden OP en 20 teamleden OOP zonder lesondersteunende taken worden ingevoerd en werkt de planner volledig.

Al ingevoerde gegevens blijven na de activering behouden. De activeercode werkt op alle gedownloade planners van het betreffende schooljaar. Zie verder de gebruikersovereenkomst over de voorwaarden van het gebruik.

Invoer activeersleutel

Na ontvangst van de activeersleutel klik je op het eerste werkblad van de planner (Lesurenberekening) in rubriek H op de knop ‘Activeren’ en op het activeerschermpje na invulling van de sleutelcode vervolgens op de knop ‘Activeer’.

De sleutel bestaat uit de tenaamstelling en 4 groepen van hoofdletters en cijfers. Neem deze inclusief hoofdletters en spaties in de tenaamstelling precies zo over.

Neem de ontvangen activeersleutel precies zo over op het activeerschermpje. Let op de spaties aan weerskanten van het verbindingsstreepje tussen de school- of stichtingnaam en de plaatsnaam.

Schoolactivering of bestuursactivering schooljaar 2021/2022

Je kunt hieronder een activeersleutel bestellen voor één school of voor álle scholen binnen een bestuur (‘éénpitters’ betalen de schoolprijs). De activeersleutel en de factuur worden doorgaans binnen één werkdag toegestuurd.

Schoolactivering € 44,90 *) per jaar

De sleutel is voor één school. Na activering staat de planner op naam van de school.

Bestuursactivering € 34,90 *) per school per jaar

De sleutel geldt voor álle scholen binnen de stichting of vereniging. Na activering staat de planner op naam van de stichting/vereniging.

*) Bij bovenstaande prijzen wordt géén extra BTW berekend.

Activering in volgende schooljaren en importeren gegevens uit vorige planner

De nieuwe planner verschijnt elk jaar rond de herfstvakantie op deze website. Na de herfstvakantie ontvang je een mail waarin je kunt aangeven of je je licentie wilt verlengen.

Je kunt vanuit de nieuwe planner de teamgegevens en de drie activiteitenlijsten uit je vorige planner met enkele muisklikken importeren. Je hoeft deze gegevens dus niet opnieuw in te voeren.

Ondersteuning

De meeste technische vragen en vragen over de invulling en inroostering worden in de handleiding en op deze website beantwoord. Kom je er niet uit, dan beantwoorden we je vragen per mail of, in dringende gevallen, per telefoon.

Schoolactivering nieuwe gebruikers 2021/2022
€ 44,90 per schooljaar

Bestuursactivering nieuwe gebruikers 2021/2022
€ 34,90 per school per schooljaar

TaakberekeningPO gebruikt alleen cookies voor statistische gegevens over het websitebezoek