Wat is er nieuw in de planner 2021/2022?

Regelmatig wordt de planner aangepast aan CAO-wijzigingen, of komen er nieuwe opties bij. Lees hieronder wat er nieuw is in de planner voor het schooljaar 2021/2022.

In vergelijking met de laatste versie van de planner 2020/2021 zijn er op enkele layoutwijzigingen na, geen veranderingen. In de loop van het vorig schooljaar zijn onderstaande uitbreidingen toegevoegd.


Importeren teamgegevens

Het aantal teamleden dat kan worden ingevoerd is verhoogd naar resp. 100 teamleden OP (incl. OOP met lesondersteunende taken) en 20 teamleden OOP. In de planner 2021/2022 kunnen nu alle 120 teamleden worden geïmporteerd.

Vaste werkdagdelen OP, OOP en ambulant

Op het invoerscherm OP kunnen nu drie verschillende vaste werkdagdelen worden aangeklikt: lesdagdelen OP, lesdagdelen OOP (met lesondersteunende taken) en ambulante dagdelen.

 

Inroosterresultaten onmiddellijk zichtbaar 

Op het invoerscherm zijn de inroosterresultaten en de ingeroosterde jaartaak na het opslaan onmiddellijk zichtbaar. Hierdoor kun je meteen zien welk gevolg een bepaalde inzet of verlofopname heeft.

Automatische aanmaak PDF-bestanden

In de nieuwe planner is de aanmaak van PDF-bestanden vereenvoudigd. Op elk werkblad bevindt zich een link naar de afdrukopties voor de PDF-bestanden.

Weergave ingeroosterde uren op de teamlidbladen

Vanaf versie 5.9.x  kan er zelf voor worden gekozen of op de teamlidbladen in rubrkiek H en I de meer of minder ingeroosterde les- en/of arbeidsuren en het inroosterpercentage getoond en afgedrukt worden. Lees daar hier meer over.

In dit voorbeeld is er voor gekozen het inroosterverschil en het inroosterpercentage bij de lesuren wél te tonen, maar bij de arbeidsuren niet.

Print Friendly, PDF & Email

TaakberekeningPO gebruikt alleen cookies voor statistische gegevens over het websitebezoek